Final Touch

  • Final Touch
  • Danceclassics, All-round, Caribbean/latin
Final Touch bestaat uit 5 enthousiaste superswingende muzikanten en speelt al vanaf 1992 op bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals en sportfeesten in binnen- en buitenland. De band heeft een opvallend groot all-round repertoire met groovy dance-classics en veel swingende medleys van nu tot ver terug in de tijd.

Waarbij je beslist niet stil kunt blijven zitten is ons latin/salsa repertoire. Zelfs de drum-mer staat hier met timbales vooraan op het podium mee te swingen! Met muzikale veelzijdigheid en ons enthousiasme maken wij er samen met het publiek een groot feest van.

Het bandgeluid is vet maar het geluidsvolume zetten we altijd op het gewenste niveau. Final Touch kan dus knallen maar ook zacht spelen als dat nodig is. Hierdoor is Final Touch geschikt voor feesten waar men uit z’n dak wil gaan en ook voor rustiger werk als diner-dansant en recepties. De PA is voldoende voor zo’n 250 man en kan heel compact worden neergezet. Hierdoor kan de band ook in kleine locaties zonder al te veel ruimteverlies terecht.

Hoewel Final Touch de meeste optredens met 5 bandleden doet is een kleinere of grotere bezetting ook mogelijk. Ook kunnen als duo beginnen om later weer met een grotere band het vuur verder op te stoken. Kijk voor een indruk hieronder naar de videofragmenten.

N.B. de band kan in combinatie met een (inprik) DJ geboekt worden waardoor de energie ook in de pauzes overeind blijft. Pauzemuziek is sowieso geregeld, met een DJ is de intensiteit alleen hoger.

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401

Ghita Luiken - lead vocals, percussie

Steven Coljé - alt sax, tenor sax, back. voc.

Bas Gerwe - keyboards, piano, back. voc.

Pieter Althuis - basgitaar

Gideon Theewis - drums, timbales, conga’s, back.voc.

Bezetting Final Touch 4: zang, keyboards, basgitaar, drums

Bezetting Final Touch 6: zang, keyboards, sax, gitaar, basgitaar, drums