Koninklijk optreden Philip Walkate

Nieuws
Nieuws
22 december 2008
Philip Walkate heeft in december veel corporate optredens gedaan. Meest recentelijk, in het Stan Huygens Journaal van de Telegraaf (17 december 2008), werd Philip Walkate een cabaretier genoemd die ‘ik een grootse carrière toedicht’. Dit was naar aanleiding van zijn optreden tijdens het Wintergala van het Fonds Slachtofferhulp op Paleis het Loo, op invitatie. Philip speelde voor meerdere familieleden vanhet koniklijk huis en ook de heer Rost Onnes, lid van de raad van aanbeveling van Stichting Het Rapenburg Concert, was weer aanwezig. Hier staat hier op het evenement ook op de foto met de prins,

Philip Walkate brengt actueel en muzikaal cabaret. In het kader hiervan is de site www.dezingendecolumnist.nl opgezet. Als er iets in Nederland of de wereld aan de hand is schrijft Walkate een column en zet die op muziek. Uniek in ons land: De Gezongen Column.

Philip Walkate treedt ook internationaal op. Zo is hij vaste Master of Ceremonies voor het prestigieuze Peter Stuyvesantbal in New York. Behalve de gala avond in goede banen leiden, zorgt hij voor een humoristische speech. Als hij in New York is bezoekt hij regelmatig Comedy Clubs, niet alleen om te kijken, maar ook om op te treden, te zien op www.youtube.com/philipwalkate.

Daarnaast is Walkate Corporate Cabaretier van Nederland met een lange staat van dienst. Er zijn weinig bedrijven of ministeries waar hij nog niet heeft opgetreden. Voor Pasadena Productions trad hij onlangs op voor Boot Advocaten in Wassenaar.
«Terug naar overzicht