Pasadena helpt Azie met benefitdag 8 januari!

Nieuws
30 december 2004
Pasadena helpt mee met een INZAMELINGSACTIE en een BENEFIET PROGRAMMA in theater de MUZE in Noordwijk. Na de verwoeste Sunami op tweede kerstdag kan Pasadena niet stil zitten en niks doen, vandaar deze inzameleingsaktie.
Zaterdag 8 januari in Theater de Muze in Noordwijk. Er is een kinderprogramma met Sanne de Bakker en de Feestkist (spellen met sprookjesthema), schminken en clowns. Middagprogramma met Bob Rigter Quartet, Simon Rigter, de MeerMinnen, het Kleijnkoor en een spectaculaire veiling. Avondprogramma met The Zodiaks, Echo der Duinen, PRO(ost), RaTuLi, Handsome Harry Company, Shortcut, Rude Rich and the High Notes, een DJ en diverse verrassingsacts!
Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij Boekhandel van der Meer, Theater in de Muze. Prijzen van de kaarten zijn: kinderprogramma € 5,00, middagprogramma € 15,00, avondprogramma € 10,00. De GEHELE opbrengst komt te goede aan de slachtoffers in Azie!
P.S. Jan + Familie OK,
Jan KdeJ was met zijn familie op vakantie in Thailand (Phuket) ten tijde van de Sunami. Ze zijn met een helikopter geëvacueerd en zijn er dus zonder kleerscheuren af gekomen. Momenteel bevinden ze zich op het eiland Koh Samui waar ze nog een aantal dagen uitrusten alvorens op 9 januari '05 weer terug te keren.
Met vriendelijke groet en nog de beste wensen,
Willem KdeJ
«Terug naar overzicht