Strandpaviljoen Booker (Strandpaviljoen nr 1)

  • Boulevard Paulus Boot (t.0. nr 57)
  • 1042 AE Zandvoort
De associaties bij Booker zijn: dynamisch, sportief, ongedwongen maar ook verzorgd en relaxed. Booker is een ontspannen plek.

Voor een hapje en een drankje zonder dat het een hippe bedoening wordt. Bij Booker kunt u terecht voor leuke feesten, volledig verzorgde maaltijden, uitgebreide BBQ's of diners la carte en daarnaast mogen natuurlijk tapas en fingerfood niet ontbreken. Overigens is Booker in 2005 en wederom in 2006 tot 1 van de beste strandrestaurants van Nederland uitgeroepen!

Op deze locatie heeft Pasadena Productions opgetreden met meerdere bands en artiesten. Wij maken een selectie van locaties passend bij ieder feest zodat u zeker weet dat uw evenement hier ook echt tot zijn recht komt. Pasadena Productions heeft tevens jarenlange ervaring bij het aanvragen van offertes van leveranciers voor wat betreft catering, aankleding en zaalhuur. De onderhandelingen zijn complex en wij kunnen u dit uit handen nemen door voor u het contact met de locatie te leggen. Op deze manier weet u zeker dat prijs en kwaliteit met elkaar in overeenstemming zijn. Dit geldt ook voor leveranciers op het gebied van tenten, aggregaat, decor, geluid- en lichtinstallatie. Vraag vrijblijvend offerte aan via ons kantoor wij zullen zorgen voor een goede afhandeling passend bij uw feest of event.

Pasadena Productions verzorgt al jaren evenementen (recepties, verjaardagsfeesten, bruiloften en bedrijfsevenementen) met feestbands voor Strandpaviljoen Booker (Strandpaviljoen nr 1), Zandvoort

lokatie overzicht