Stadscafe Van der Werff

  • Steenstraat 2
  • 2312 BW Leiden
Stadscafé Restaurant van der Werff is gelegen in het kloppend stadshart van Leiden.

Met dezelfde functie als het marktcafé van weleer staat het met beide benen in het culinaire, sociale en culturele leven van de lakenstad. Het is er prettig toeven voor een drankje, een copieus meergangen- diner of een eenvoudig hapje tussendoor. Stadscafé van der Werff streeft naar vlekkeloze horeca op een bedje van gastvrijheid.

Op deze locatie heeft Pasadena Productions opgetreden met meerdere bands en artiesten. Wij maken een selectie van locaties passend bij ieder feest zodat u zeker weet dat uw evenement hier ook echt tot zijn recht komt. Pasadena Productions heeft tevens jarenlange ervaring bij het aanvragen van offertes van leveranciers voor wat betreft catering, aankleding en zaalhuur. De onderhandelingen zijn complex en wij kunnen u dit uit handen nemen door voor u het contact met de locatie te leggen. Op deze manier weet u zeker dat prijs en kwaliteit met elkaar in overeenstemming zijn. Dit geldt ook voor leveranciers op het gebied van tenten, aggregaat, decor, geluid- en lichtinstallatie. Vraag vrijblijvend offerte aan via ons kantoor wij zullen zorgen voor een goede afhandeling passend bij uw feest of event.

Pasadena Productions verzorgt al jaren evenementen (recepties, verjaardagsfeesten, bruiloften en bedrijfsevenementen) met feestbands voor Stadscafe Van der Werff, Leiden

lokatie overzicht