Noordwijkse Golf & Country Club

  • Randweg 25
  • 2204 AL Noordwijk
Aan de rand van Noordwijk ligt de Noordwijkse Golf & Country Club bij de duinen.

U kunt hier golfen op de 18 holes tellende baan en daarna uitrusten met een hapje en een drankje in het clubhuis van de club.
Dit is de huidige locatie geworden, een terrein van ongeveer 60 Ha. Dus dat is groot genoeg voor een paar uurtjes golf!

Op deze locatie heeft Pasadena Productions opgetreden met meerdere bands en artiesten. Wij maken een selectie van locaties passend bij ieder feest zodat u zeker weet dat uw evenement hier ook echt tot zijn recht komt. Pasadena Productions heeft tevens jarenlange ervaring bij het aanvragen van offertes van leveranciers voor wat betreft catering, aankleding en zaalhuur. De onderhandelingen zijn complex en wij kunnen u dit uit handen nemen door voor u het contact met de locatie te leggen. Op deze manier weet u zeker dat prijs en kwaliteit met elkaar in overeenstemming zijn. Dit geldt ook voor leveranciers op het gebied van tenten, aggregaat, decor, geluid- en lichtinstallatie. Vraag vrijblijvend offerte aan via ons kantoor wij zullen zorgen voor een goede afhandeling passend bij uw feest of event.

Pasadena Productions verzorgt al jaren evenementen (recepties, verjaardagsfeesten, bruiloften en bedrijfsevenementen) met feestbands voor Noordwijkse Golf & Country Club, Noordwijk

lokatie overzicht