Lingewaalse Golfclub

  • De Haarweg 3
  • 4212 KJ Spijk
De wedstrijdbaan met alle oefenfaciliteiten is in gebruik sinds 1997 en in 2001 is een prachtig nieuw clubhuis met BRASSERIE gerealiseerd.

Het ontbreken van snelwegen, spoorlijnen en dergelijke in de directe omgeving van het complex, de mooie situering, de uitstraling van de brasserie, het clubhuis voorzien van alle faciliteiten en de ongedwongen sfeer zijn vanzelfsprekend de basis voor een prettig verblijf van onze gasten.

Het clubhuis met brasserie is prachtig gesitueerd op een terp, waardoor een schitterend uitzicht op de golfbaan wordt verkregen.

Op deze locatie heeft Pasadena Productions opgetreden met meerdere bands en artiesten. Wij maken een selectie van locaties passend bij ieder feest zodat u zeker weet dat uw evenement hier ook echt tot zijn recht komt. Pasadena Productions heeft tevens jarenlange ervaring bij het aanvragen van offertes van leveranciers voor wat betreft catering, aankleding en zaalhuur. De onderhandelingen zijn complex en wij kunnen u dit uit handen nemen door voor u het contact met de locatie te leggen. Op deze manier weet u zeker dat prijs en kwaliteit met elkaar in overeenstemming zijn. Dit geldt ook voor leveranciers op het gebied van tenten, aggregaat, decor, geluid- en lichtinstallatie. Vraag vrijblijvend offerte aan via ons kantoor wij zullen zorgen voor een goede afhandeling passend bij uw feest of event.

Pasadena Productions verzorgt al jaren evenementen (recepties, verjaardagsfeesten, bruiloften en bedrijfsevenementen) met feestbands voor Lingewaalse Golfclub, Spijk

lokatie overzicht