Playmates - The Mates

  • Playmates - The Mates
  • Pop/rock
Deze geoliede poprock formatie bestaat uit een 4-tal musici die hun sporen in de Nederlandse muziekwereld ruimschoots verdiend hebben. Waarom met minder genoegen nemen als je The Playmates kunt boeken!
Als 'the Playmates' waren ze o.a. te zien in het programma 'de vrienden van Amstel Live' en waren ze te gast bij Henk Westbroek en Edwin Evers op radio 3. Mede dankzij de jarenlange ervaring kunnen we zondermeer stellen dat we het hier niet hebben over zo maar een coverband.
De podiumpresentatie, het brede repertoire en een flexibele instelling laten niets aan het toeval over en zorgen er voor een onvergetelijk en zeldzaam swingend feest.

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401

geen info beschikbaar

Reacties:

"Hallo Willem en Jan,

Gisteravond hebben we een mooi feest gehad in Barneveld met de Playmates, mooie locatie, lekker weer, goed eten en drinken, en een fantastische band.
Van begin tot einde goede muziek en goed gespeeld en gezongen!
We hebben er erg van genoten en een super leuke avond gehad.
Bedankt voor je advies, is echt een band met vele goede nummers die prachtig gebracht worden.

Groetjes
Jan vd Bor

"
Jan vd Bor

"Beste Playmates,
Wat hebben wij samen met onze vrienden genoten van jullie muziek, afgelopen zaterdag. Het maakte onze seventies/eighties party helemaal compleet! We hebben heel veel super enthousiaste reacties gekregen van de feestgangers, het dak ging eraf! Onwijs bedankt!
Marco en Yvonne"
Marco en Yvonne

"Hoi Mannen

Graag willen wij jullie nog even bedanken voor 16 april in maarssen iedereen was erg te spreken over jullie kwaliteit van muziek maken jullie hebben onze eestavond tot een spettert suc6 gemaakt bedankt namens het bruidspaar"
Lucien en Addie

"Waren jullie op Rockwerchter? (als bezoekers)"
Naima

"Beste Playmates,

Namens studentenvereniging SSRA bedankt voor het spetterende optreden van donderdag, iedereen vond het geweldig. Ook bedankt voor de gemakkelijke samenwerking. Wie weet kan het in de toekomst nog eens tot een samenwerking komen!

Met vriendelijke groet,

Lustrum commissie der SSRA '09-'10"
S.V. SSRA

"Binnenkort weer in de Paap!
Lekkah gezellig!"
Ingrid

"Afgelopen vrijdag traden de Playmates op tijdens onze bruiloft. Wat een feest, vanaf de allereerste seconde! Ongelofelijk! Goede lead en backing vocals, met een enorm bereik en krachtige kopstem. Stuk voor stuk goede muzikanten trouwens. En gewoon een lekker repetoire. Jongens, ontzettend bedankt. Jullie hebben ons een onvergetelijke avond bezorgt!!"
Sander en Nicole Boo

"Wanneer spelen de Mates weer eens in van der Werff? Ga vaak zondag even luisteren en vindt dat duo erg goed. "
Frank van der Berg

"Zal de Playmates tijdens de Leidse Jazzweek in Stadscafe van der Werff. Echt een kickeeee band. Zie dat jullie ook vaak op zondag middag spelen met z'n 2e. Maar die 4-mans bezetting is echt te gek. Succes en bedankt voor een super avond.

Wil & friends "
Wil van der Broeck