Herauten (2x)

  • Herauten (2x)
  • Klassiek, Diversen
Deze conservatorium-geschoolde musici zorgen met hun trombonegeschal bij binnenkomst van uw gasten voor een ridderlijke, vrolijke en stijlvolle sfeer. Met korte fanfare signalen (zogenaamde entrada's) worden de aanwezigen op de hoogte gesteld van
de vorstelijke binnenkomst van nieuwe gasten. Zeer aan te bevelen voor feesten op landhuizen en kastelen. De herauten gaan gekleed in traditioneel (musketier) kostuum.

n.b. in de december-maand kan dit tweetal ook als Kerstman of Sinterklaas verkleedt optreden

voor precieze prijsopgave bel Pasadena Productions 071-3010401

De muziek kan des gewenst op maat gemaakt worden.

Reacties:

"Beste herauten, ik kreeg jullie informatie via Kasteel de Wittenburg. Afgelopen week zag ik jullie tijdens het Beaujolais Primeur feest. Erg leuk bij binnenkomst van de gasten. Nu geef ik begin volgende jaar een feest in de Wittenburg en vroeg mij af wat de kosten zouden zijn voor een optreden. Ik zit veel in het buitenland maar per mail altijd goed bereikbaar. Hoop van jullie te horen.

Groet,
Dr. M. van Doornen"
Marieke van Doornen

"Nog veel dank voor jullie optreden tijdens ons huwelijk. Het voegt echt iets toe. De koper klanken geven het geheel iets ridderlijks, en luchtige manier waarop jullie de onze gasten hebben ontvangen werd als erg leuk ervaren.

Wij leven nog lang en gelukkig, jullie hopenlijk ook. Ik zal jullie aan onze vrienden aanraden.

Veel groeten Henk an Marianne "
Henk en Marianne van der Burgh