Partycentrum Madestein

  • Madepolderweg 100
  • 2553 EG Den Haag
Partycentrum en Restaurant Madestein is een familiebedrijf, gelegen aan het gelijknamige meer & recreatiegebied en staat garant voor kwaliteit en gezelligheid.

Uw droomfeest in een van onze vijf zalen, een heerlijke maaltijd in ons restaurant of gewoon een drankje op ons terras: voor elke gelegenheid heten wij u van harte welkom, 7 dagen in de week geopend.

In ons restaurant heeft u de keuze uit een uitgebreid a la carte menu en ons speciale 3 gangen keuzemenu dat regelmatig varieert. Onze koks zijn van topkwaliteit en verzorgen met liefde een heerlijke maaltijd.

In het komende jaar zullen wij ons 25-jarig jubileum op feestelijke wijze vieren. Ook dan bent u van harte welkom bij partycentrum en restaurant Madestein.

Onze 5 zalen bieden de flexibiliteit en luxe voor het organiseren van al uw:

Bruiloften, Themafeesten, Personeelsfeesten, Partijen, Partycentrum en Restaurant Madestein is een familiebedrijf, gelegen aan het gelijknamige meer & recreatiegebied en staat garant voor kwaliteit en gezelligheid. Uw droomfeest in een van onze vijf zalen, een heerlijke maaltijd in ons restaurant of gewoon een drankje op ons terras: voor elke gelegenheid heten wij u van harte welkom, 7 dagen in de week geopend.

Op deze locatie heeft Pasadena Productions opgetreden met meerdere bands en artiesten. Wij maken een selectie van locaties passend bij ieder feest zodat u zeker weet dat uw evenement hier ook echt tot zijn recht komt. Pasadena Productions heeft tevens jarenlange ervaring bij het aanvragen van offertes van leveranciers voor wat betreft catering, aankleding en zaalhuur. De onderhandelingen zijn complex en wij kunnen u dit uit handen nemen door voor u het contact met de locatie te leggen. Op deze manier weet u zeker dat prijs en kwaliteit met elkaar in overeenstemming zijn. Dit geldt ook voor leveranciers op het gebied van tenten, aggregaat, decor, geluid- en lichtinstallatie. Vraag vrijblijvend offerte aan via ons kantoor wij zullen zorgen voor een goede afhandeling passend bij uw feest of event.

Pasadena Productions verzorgt al jaren evenementen (recepties, verjaardagsfeesten, bruiloften en bedrijfsevenementen) met feestbands voor Partycentrum Madestein, Den Haag

lokatie overzicht